Oldboys vinder Midtsjællandsturneringen 2020

03. september 2020 kl. 09:46

Såby Old Boys skriver sig ind i Såby fodbolds historie

Den. 12 august 2020, blev en magisk aften!!!

Såby Old Boys havde efter en sæson som desværre også var præget af Corona formået at spille sig frem til at spille finalekamp i Midtsjællandsturneringen.

Finalen skulle stå i St. Merløse imellem Såby IF og Slagelse B73.

Solen bagte og temperaturen var høj den aften.

Både Såby og Slagelse havde flere muligheder for at afgøre kampen i ordinær tid, men uden held for begge parter. Derfor måtte holdene i forlænget spilletid, hvor Såby formåede at lave 2 flotte mål, der udløste en oplevelse og ekstase som ved EM92.

Såby Oldboys havde dermed sikret sig titlen som vinder Midtsjællandsturneringen og den store pokal der nu pryder vores klubhus.

Såby Old Boys har som vinder af Midtsjællandsturneringen, nu skrevet sig ind i Såby fodbolds historie som det første hold der vinder denne kendte turnering.

Træner/spiller Bo Jeppesen og holdleder/spiller Thomas Madsen udtaler efter kampen ”Vi er ved at revne af stolthed over vores holds præstation og sammenhold, der har gjort det muligt at bringe denne pokal hjem, til vores barndoms klub for første gang i Såby’s historie”

Disse spillede finalekampen:

Sune Johnsen, Dennis Kristensen, Emil Persson, Henrik Christiansen, Kasper Mortensen, Niels Vittrup Jensen, Niels Friis, Kenneth Green, Arnold Hessing, Peter Christensen, Martin Petersen, Jens-Christian Olsen, Stefan Larsen, Martin SUT, Bo Jeppesen.