Menu

Såby Fodbold er i Sjællandsserien for første gang i klubbens 100 års historie!

image
31. maj 2022 kl. 12:09

Såby Fodbold er i Sjællandsserien for første gang i klubbens 100 års historie!

 

Der var lagt op til en fantastisk dag, lørdag d. 21 maj 2022, da Såby Fodbold inviterede til dobbelt hjemmebanekampe og med besøg af Carlsberg Sport.

Denne dag var helt unik, der var mødt tilskuer talstærkt op for at opleve Carlsberg Sports dygtige atleter, men også fordi det det lå i "kortene" at drengene fra hold 1 kunne afgøre deres oprykning til Sjællandsserien med en sejr over Svogerslev BK, efter at Avarta havde snublet i Raklev, og dermed kunne Såby komme yderligere i front som nr. 1 i puljen.

Stadion var fyldt med en masse skønne børn og voksne dagen igennem og de var vidne til at Såby Fodbold skrev historie lørdag d. 21 maj 2022 foran godt 500 tilskuer, da de hjemme slog Svogerslev BK med 2-0 og dermed med 3 kampe igen kunne realisere en oprykning til Sjællandsserien! 🔴⚪️

Begge mål blev scoret af "Larsen" (Mathias Larsen)

Da kampen var slut blev drengene fortjent hyldet med  klapsalver, champagne og fest og det var et fantastisk syn for alle!

Vi vil gerne sige tusind tak til alle tilskuer, frivillige, supportere, trænere, spillere, forældre, bestyrelsen mfl. der var med til at hjælpe og opleve dagen! 

Der er ingen tvivl om at Såby Fodbold og det fællesskab vi har er meget unikt, og dette bevidner denne flotte oprykning også om! 

 

Luk