Menu

Såby Fodbold indgår samarbejde med DK Brandteknik

image
28. juni 2023 kl. 11:40

Såby Fodbold indgår samarbejde med DK Brandteknik

Kære alle!

Vi er stolte og glade for at kunne informere om at Såby Fodbold har indgået et samarbejde med DK Brandteknik.
Og hvem er DK Brandteknik så?
"DK Brandteknik er en familieejet virksomhed med mere end 45 års erfaring i branchen

Firmaet er i dag en førende moderne brandsikringsvirksomhed, der gennem mange års arbejde har formået at opbygge en stor tilfreds kundekreds indenfor mange brancher. DK Brandteknik har altid lagt stor vægt på, at deres kunder får en personlig og professionel service.

Deres serviceteknikere er specielt uddannede, og med deres fuldt udstyrede servicevogne løses opgaverne ude hos deres kunder. Dette gør at de kan yde et meget højt serviceniveau til meget konkurrencedygtige priser.

De løser i dag mange specielle opgaver indenfor brandsikring. Som et naturligt led til brandsikring og brandmateriel kan de også tilbyde flugtvejsplaner, førstehjælpsudstyr og er en omfattende kursusvirksomhed.

DK Brandteknik har også en stor kundekreds inden for den maritime sektor, hvor der stilles særdeles høje krav til brandsikring."

Vi glæder os til samarbejdet med DK Brandteknik, som både er yderst kompetente, har hjertet på det rigtige sted, og som brænder for at støtte Såby Fodbold's udvikling.
Som en del af vores partnerskab ændrer vi Såby Stadion's navn til fremadrettet kommunikativt til at være DK Brandteknik Arena!
Nu skriver vi slutningen af juni måned og lige om lidt står den på sommerferie for mange inklusiv vores spillere, træner, frivillige mv, og vi håber I og vores medlemmer får en fantastisk ferie og får nydt ferie med jeres kære.
Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen på DK Brandteknik Arena igen fra starten af August, mere info følger!
Rigtig god sommer!

På vegne af 

 

Såby Fodbold

 

 

 

Luk