Såby Fodbold vinder prisen som ‘Efterårets klub’ i Sjælland Serie 1 og Serie 2 ved LigaBold.dk Awards 2020

05. februar 2021 kl. 14:25

Det er fredag og vi er ved at revne af stolthed over at have vundet prisen som efterårets serieklub! 🔴⚪️

Tusind tak til alle, tilskuer, frivillige, supportere, trænere, spillere, forældre, bestyrelsen mfl! 🙏🏼🔴⚪️ Der er ingen tvivl om at Såby Fodbold og det fællesskab vi har er meget unikt, dette bevidner denne flotte pris også om! 🏆🙏🏼 Spred endelig de gode nyheder med jeres netværk, det her er noget vi kan være super stolte af, og sætter vores lille klub på landkortet! 🔥🌍⚽️🏟

Husk at læse artiklen herunder 👓

https://ligabold.dk/serieklub-vinder-pris-og-har-snart-100-aars-jubilaeum-der-er-noget-unikt-ved-klubben/ Rigtig god weekend til alle! 🙏🏼🔴⚪️⚽️

Hjælp os gerne med at dele budskabet!

Serieklub vinder pris og har snart 100 års jubilæum: Der er noget unikt ved klubben

05.02.21

LigaBold.dk kan nu afsløre, at Såby Fodbold har vundet prisen som ‘Efterårets klub’ i Sjælland Serie 1 og Serie 2 ved LigaBold.dk Awards 2020. LigaBold.dk har interviewet Bo Jeppesen om prisens betydning for klubben.

Hvorfor føler du, det er retfærdigt, at I løber med denne flotte titel?
Vi var op imod flere dygtige klubber til titlen som ‘Efterårets klub’ i Sjælland Serie 1 og Serie 2, og at sådan en lille klub som vores vinder denne flotte titel bevidner om, der er noget unikt ved Såby Fodbold, og alle de fantastiske klubpersoner og mennesker der er omkring den. Vi synes, det er retfærdigt, da vi i Såby formår at køre en breddeklub, samtidig med vi via vores nye trænerstab har ambitioner om at få klubben op på et højere plan på mange niveauer. Vi lytter til vores spillere og trænere med videre og forsøger at skabe rammerne for dem, så vi understøtter deres hverdag. Såby er en klub for alle, og alle er velkomne, og vores klub har et godt renomme, og er man i Såby Fodbold er man ligesom en del af familien, og dermed også en ‘Del Af Noget Større’.

Der er ingen tvivl, om der er fest og glade dage, når Såby Fodbold spiller deres hjemmekampe. Hvad betyder den stemning for jeres spillere, og hvis du nu får ”frit ord”, hvad vil du så gerne sige til tilskuerne, der bakker op omkring jer?
Som du selv er inde på, er disse kamp-lørdage med fodbold meget unikke for hele fællesskabet i Kirke Såby, som vi på godt dansk hedder. Det er her, man møder sine gamle skolekammerater, sine venner, bekendte, sine bedste forældre, svigermødre med videre. Det setup, der køres igennem på disse lørdage, og vi har ambitioner om andre dage, det er selv et landsholdværdigt, som vi også var inde på i artiklen til nomineringen og kunne aldrig lade sig gøre uden alle klubpersonerne. Der er ingen tvivl om, at spillerne er vilde med hjemmebane setuppet, og det helt sikkert lige giver fem kilometer i timen ekstra på toppen og 10 procent mere på alle præstationerne. Men uden vores fantastiske tilskuere ville det slet ikke være det samme. Det er dem, der løfter stemningen, de skåler, synger slagsange, klapper, pifter, hujer alt det, der hører fodbolden til. Ydermere har vi faktisk en fantastisk supportgruppe, der hedder ‘Såby Fanaticos’. Denne skaber en ret unik stemning, når de deltager i deres ens ‘Såby Fanaticos’-trøjer med trommer og sang.

I kan snart fejre 100 års fødselsdag, hvis nu vi krydser fingrene for corona har sluppet sit grimme tag om Danmark og resten af verden, hvordan skal den kæmpe begivenhed så fejres?
Ja, det er ret vildt, vi snart kan fejre 100 års fødselsdag, og der er ingen tvivl om, at hvis corona har sluppet sit grimme tag, vil vi fejre denne 100 års dag med en kæmpe fest. Det skal helst ende i en form for folkefest, hvor klubben og lokalsamfundet i alle aldre samles om at fejre det unikke ved at have en fodboldklub, der har eksisteret så længe. Det er helt klart lagt op til en fejring, der vil gå over i Såbys historier uden at sige for meget.

Når man ser på Såby Fodbold, så er I kendt for at have ”plads til alle”. Hvad er det, som gør Såby Fodbold til en så omfavnende en klub?
Det er ingen tvivl om, at det skyldes vores klubånd. Vores klub er meget ligesom en familie. Man bliver en del af den og fællesskabet, og vores klub er god til at kombinere det sportslige med det sociale, hvilket gør det en dejlig klub at være i. Vi tager imod alle med åbne arme, og vi forsøger konstant at understøtte holdene for bedst mulig trivsel