Menu

Indmeldelse

Indmeldelse (se nedenfor)

Du tilmelder dig i en af vores afdelinger, hvorefter vi sætter dig ind på det rigtige hold (efter køn og alder). Der er rabat ved indmeldelse på slutningen af sæsonen.

Betaling/kontingent

Første gang du skal betale kontingent, modtager du en mail med et betalingslink. Når du betaler tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes VISA-kort og Mastercard. Du modtager en mail nogle dage før trækningen. Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mail. Kontingentet opkræves to gange om året for aktive medlemmer. Opkrævningsdatoer er 1. marts og 1. september

Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?

Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der naturligvis ikke nogen penge fra dit kort.

Udmeldelse skal ske på skrift til : kasserer@saabyfodbold.dk

Hvis du får nyt betalingskort, modtager du igen en mail med et betalingslink. Her kan du så betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk abonnementsordningen.

Er det sikkert?

Ja, dine kortoplysninger modtager hverken Såby Fodbold eller DBU. De behandles fortroligt og sikkert af QuickPay, der står bag betalingsløsningerne.

Kan jeg undgå abonnementsbetaling?

Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler via abonnementsordning. Det valg er truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at administrere betalinger. Husk på, at bestyrelsen er frivillige folk, der arbejder for din klub i deres fritid. Og den tid kan bruges på meget andet sjovere og mere udviklende for klubben end at administrere betalinger.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@saabyfodbold.dk , hvis du har spørgsmål.

TAL MED EN TRÆNER/HOLDLEDER FRA ÅRGANGEN INDEN INDMELDELSE!

OBS - vær opmærksom på at de nævnte priser er pr. halvår.

 

Luk